SJ Jare - шаблон joomla Создание сайтов

Hide Main content block

Otkup zlata i srebra – Najpovoljnija Cena u Beogradu

 

Prijatelji

 

Firma Kadoš d.o.o. se bavi otkupom zlata i srebra, sedište nam je u Beogradu, ulica Gavrila Principa 46a. Otkupljivanje zlata i srebra je oduvek bilo u opisu našeg posla ali u poslednje vreme to je nekako postalo glavi deo našeg posla, kako je cena zlata bitno porasla u zadnjih par godina ljudi se sve više odlučuju na prodaju svoje zlato ali i srebro. Stoga ako se i vi pitate: „Gde prodati zlato?“ ili vas jednostavno zanima kolika je vrednost vašeg zlata, došli ste na pravo mjesto.

Ako posedujete veće količine zlata ili srebra koje želite prodati nudimo vam mogućnost još povoljnijeg dogovora tako da raste vrednost zlata u odnosu na standardne vrednosti trenutne ponude. Ponuda zlata kao i kupovina zlata u Srbiji varira svakodnevno, kako biste dobili informaciju o variranju cene zlata pogledajte ovaj grafikon koji predstavlja promenu vrednosti zlata u proteklih godinu dana:

Trenutna cena zlata po gramu (za period od proteklih godinu dana)

 

Naše cene u pravilu prate cene sa grafikona (međunarodna berza zlata), trenutak u kojem mislite da je najbolje prodati zlato ili srebro prepuštamo vama, na našim web stranicama možete pratiti kretanje cena zlata i srebra svakog dana u svakom trenutku (cene na svim grafovima na našem webu se generišu automatski non stop).

 

Prodajem zlato, ali gde prodati zlato?

Poslujemo po principu novac u ruke, nakon provere kvaliteta zlata ili srebra kao i merenja mase ponudimo vam cenu prema trenutno važećem cenovniku koji se formira u skadu prema dnevnoj ceni zlata i srebra na svetskoj berzi. Ako prihvatite našu ponudu mi vam na licu mesta isplaćujemo gotovinu i izdajemo račun, treba napomenuti da je kod nas sve transparentno, sigurno i prema zakonskim odredbama te ćete morati imati ličnu kartu prilikom prodaje kako bi se evidentiralo ko, što i kad prodaje u svrhu transparentnosti poslovanja i poštovanja zakonskih odredbi.

 

 

 

SERVIS RACUNARA I OPREME:
KIZOSOFT
PRIMOPREDAJNI OBJEKAT:
HOSTEL CENTAR
GAVRILA PRINCIPA 46, BEOGRAD.
RADNO VREME NON-STOP 365 DANA.

0038161 / 251-9743
0038163 / 875-4983
0038111 / 761-8547

 

 

 

 

Meta tags: zlato, srebro, nakit, otkup, otkup zlata beograd, otkup srebra, otkup nakita, kupovina, hostel beograd, beograd, hostel, hosteli, srbija, beogradski hostel, hosteli beograda, beogradski hosteli, hotel beograd, beogradski hotel, hoteli beograda, beogradski hoteli, hostel u srbiji, hosteli u srbiji, hotel u srbiji, hoteli u srbiji, hostel u beogradu, hosteli u beogradu, hotel u beogradu, hoteli u beogradu, egzit festival, guča, guca, beer fest, bir fest, festival piva, ulica gavrila principa, nusiceva ulica, nušićeva ulica, centar beograda, srbija, cena, cene, rezervisanje, rezervacija, rezervacije, jeftino, centar, kizosoft, laptop, laptop servis, pc, beograd, gavrila principa, primopredaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Vremenska prognoza

Kursna lista

Scroll to top